Уживання кави й чаю знижують ризик серцевих захворювань
Регулярне вживання чаю і кави допомагає значно знизити ризики
виникнення серцево-судинних захворювань, чинить на серце істотний
захисний ефект. Таке ствердження британських учених поширила сьогодні
газета "Дейлі телеграф".
Ті, хто випиває від 3 до 6 чашок чаю у день, на 45% скорочують ризик
виникнення проблем з роботою серця в порівнянні з тими людьми, у чиїй
дієті менше однієї чашки цього напою в день. У той же час "помірне
споживання" кави - від 2 до 4 чашок на добу - веде до скорочення загроз
здоров'ю серця на 20%. На думку вчених, ці ефекти досягаються завдяки
антиоксидантам, що втримуються й у чаї, і в каві. // ІТАР-ТАРС http://ictv.ua/facts/news-zdorovya/967020/
|